2012-06-02 08:10:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - ha nem kockáztat, nincs nyereség

Napi horoszkóp június 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem túl kedvezően indul a napja: folyton vívódik, fő a feje, talán még a foga is fáj. Valamilyen döntést kellene hoznia, de úgy érzi, kutyaszorítóba került. Kérjen tanácsot attól, akit legjobban tisztel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Bár a szerencse ön mellett áll, ahhoz, hogy kamatoztatni is tudja a lehetőségeit, ki kellene nyújtania értük a kezét. Ma különösen segítségére lehetnek ebben a csillagok. Mert önhöz vezetik azt az embert, aki támasza lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Végre elvonultak a fellegek a feje fölül. Élvezze a napsütést, ami legalábbis lelki értelemben felragyog önre. Az örömöt ne tartsa meg magának: hívja meg barátait egy kis csevegésre, mulatságra, táncra.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szétszórtsága ma komoly nehézségeket okozhat. Valamit nem lel, pedig igen nagy szüksége lenne rá. Az nem segít, hogy mint százszor tette, ma is megfogadja, hogy rendet tesz. Tegyen is úgy!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön általában eléggé napsugaras egyéniség ahhoz, hogy ne legyen szüksége arra, hogy fizikai értelemben is süssön a nap. Most mégis valami kedvetlenség felhőzi lelkét. Ha nem tudja az okát, talán el kellene mennie orvoshoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Munkatársai nem nézik jó szemmel, hogy ön túlságos sok szabadságot adott mostanában magának. Ha valóban nehezére esik a meló, inkább vegyen ki tényleges szabadságot, semhogy magára haragítsa főnökeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Magánélete, mindennapi gondjai kötik le folytonosan a figyelmét. Közben megfeledkezik az örök dolgokról, amikkel a szétszórtságot ellensúlyozhatná. Mondjon mesét minden este a gyermekeinek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kisebb pénzügyi problémái adódhatnak, amik, ha nem is túl súlyosak, eléggé idegesítőek lehetnek ahhoz, hogy megmételyezzék a napját. Ne hagyja, hogy a csip-csup ügyek ilyen méreggé dagadjanak kebelében. Nézzen az égre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerelmi partnere szokatlan élményekkel lepheti meg: most döbben talán csak rá, hogy valamiről lemaradt egész eddigi életében. Sebaj, itt az ideje bepótolni. Áldozzon a szerelem istennőjének oltárán!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha soha nem kockáztat, akkor esélye sincs a nyereségre. Persze a mértékletességén most sem tud úrrá lenni. Ami nem is baj, de azért egy lottószelvényt talán megkockáztathat. A szerelemben is édes órák várják.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon tegyen végre félre minden munkát, minden felesleges tevékenykedést. Vigye inkább a családját valami kellemes helyre, ahol megélhetik az együttlét örömét. Ma olyasmit is élvezhet, amit máskor nem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön néha túl szigorú a társával szemben, máskor meg csordultig van iránta szeretettel. Vajon melyik énje az igazabb? Ugye, hogy a szerető! Akkor ma engedje, hogy ez az arca kapjon több esélyt a megmutatkozásra.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: